PERIDONTOLOGJI


Sëmundjet e avancuara të mishrave të dhëmbëve

Sëmundjet peridontale janë sëmundjet e avancuara të mishrave të dhëmbëve, e cila përparon nëse nuk trajtohet. Mishrat e dhëmbëve, pjesa që vuloset me dhëmbin, dobësohet dhe hapet duke krijuar një hapësirë mes saj dhe dhëmbit. Në këtë hapësirë të krijuar fillojnë të grumbullohen baktere duke shkaktuar inflamacione të mëtejshme si skuqje e ënjtje. Shkaktari kryesorë i saj është moslarja e rregullt e dhëmbëve, por jo vetëm. Nëpërmjet përdorimit të një sërë procedurash, do të keni mundësi t’i riktheni sërish shkëlqimin buzëqeshjes suaj.


Right Menu IconRight Menu Icon