Keni buzëqeshjen e ëndrrave tuaja me Klinikën e Shëndetit Oral dhe Dental Fi Dent.

Poliklinika Dentare Fi Dent e ideuar për të siguruar standardet më të larta të dentistrisë, për të tejkaluar pritjet e çdo pacienti duke ofruar shërbim të pashembullt, duke i kushtuar vëmendje shërbimeve deri në detaje, dhe duke treguar një pasion drejt përsosmërisë.

Ne vleresojmë çdo pacient ndaj ofrojmë shërbim të personalizuar duke përdorur teknikat me te avancuara në fushën e dentistrisë.

Ekipi ynë i specializuar me në krye Dr Jesmina Özbey dhe mjekët stomatologë, ofron trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë. Në klinikën tonë mund të fitoni buzëqeshjen që gjithmonë keni ëndërruar.

Randevu Formu

Na dërgoni kërkesën tuaj për takim përmes këtij formulari. Ne do të vendosemi me ju sa më shpejt të jetë e mundur.

    Right Menu IconRight Menu Icon