Porcelani me gjethe, rimeso me laminat, lamina…
Këto janë terma që i dëgjojmë shumë kohët e fundit. Pra, cili është kuptimi? Çfarë lloj trajtimi është?
Është mbulimi i sipërfaqeve të dukshme të dhëmbëve me gjethe porcelani në formë dhëmbi dhe ngjyrë.
Është një trajtim që kryhet shpesh sot për të ofruar estetikë buzëqeshjeje dhe kërkon punë të ndjeshme dhe të përpiktë.

Mbyllja, ngjyra e keqe, hapësirat dhe format e çrregullta të dhëmbëve mund të korrigjohen me laminat prej porcelani. Megjithatë, dentisti juaj do t’ju japë vendimin më të mirë.
Pas planifikimit, bëhen përgatitjet për laminat e rimesove prej porcelani në dhëmbë. Bëhen matje dixhitale të dhëmbëve dhe indeve të buta. Matja, ku mund të shohim çdo detaj në ekranin e kompjuterit, dërgohet në laboratorin dentar.

Prova juaj bëhet në klinikën tonë për dy ose tre ditë. Vlerësohet për nga ngjyra, forma dhe funksioni. Pasi arrihet estetika ideale arrihet në fazën e lidhjes.
Ju mund të ndjeni ndjeshmëri në dhëmbët tuaj për 1-2 javë pasi të jenë ngjitur laminatet e rimesove prej porcelani, pastaj zvogëlohet.

Ju do të arrini modelin tuaj të buzëqeshjes me formësim minimal në dhëmbë.
Buzëqeshje të shëndetshme dhe të lumtura…


Right Menu IconRight Menu Icon