Dt. Murat DURAN
Ortodont


Ai ka lindur në vitin 1987. Ai u diplomua në Fakultetin e Stomatologjisë të Universitetit të Lindjes së Afërt në vitin 2012 si i pari në departament. Në vitin 2013 filloi trajnimin e tij të specializimit në Fakultetin e Stomatologjisë të Universitetit Atatürk, Departamenti i Ortodoncisë. Duran mori titullin specialist ortodontik në vitin 2018 dhe filloi të shërbejë në Poliklinikën e Shëndetit Oral dhe Dental Fi Dent.

Duran, i cili ka marrë certifikata në shumë fusha të ndryshme si përqasjet e reja të trajtimit në ortodonci, ortodonci linguale, aparatet e padukshme per  trajtim ortodontik, flet anglisht.


Right Menu IconRight Menu Icon