Dt. Jesmina ÖZBEY
Stomatologe Estetike & Themeluese


E lindur dhe e rritur në Shqipëri/Shkoder në vitin 1991, Jesmina Özbey hyri në Fakultetin e Stomatologjisë të Universitetit të Stambollit si e para në vend në provimin universitar që hyri në vitin 2009 dhe u diplomua në Fakultetin e Stomatologjisë të Universitetit të Stambollit në 2014. Özbey vazhdon intensivisht studimet për stomatologji , duke ndjekur risitë aktuale me kurset, kongreset dhe seminaret që ndjek.

Jesmina Özbey themeloi Poliklinikën e Shëndetit Oral dhe Dentar Fi Dent në vitin 2018.

Ajo flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe shqipe.


Right Menu IconRight Menu Icon