BRUKSIZMI


Trajtimi&Terapia e demtimeve dhe dhimbjeve te nofulles dhe dhembeve

1) Aparatet e padukshme

2) Masseter Botoks; qe ndalon shtrengimin dhe demtimin e dhembeve


Right Menu IconRight Menu Icon